Menu

Plamuur

Plamuur is zeer geschikt voor het repareren van beschadigingen aan uw boot. Bekijk en bestel diverse plamuren voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop.

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.

 • De IJssel

  De IJssel (6)

  De IJssel

  De IJssel Coatings is gespecialiseerd in 2-componenten materialen: producten op basis van epoxy, polyurethaan en onverzadigde polyesterharsen. Al sinds 1930 ontwikkelen, produceren en distribueert De IJssel kwaliteitsproducten voor professionals en particulieren. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Epifanes

  Epifanes (5)

  Epifanes

  Epifanes is een Nederlands bedrijf en produceert al sinds 1902 producten voor schepen. Epifanes biedt een compleet assortiment verf en onderhoudsproducten van hoge kwaliteit. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • International

  International (1)

  International

  International Paint is één van de grootste fabrikanten ter wereld van verf- en onderhoudsproducten voor boten. De uitgebreide productrange van antifoulings, primers, vernissen en alle overige producten bieden de juiste bescherming voor uw boot. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.