Menu

Antifouling en onderwaterverf

Wilt u weten wat het verschil is tussen antifouling en onderwaterverf of wilt u weten welke verf u het beste voor uw boot kunt gebruiken? Vind hier alle informatie over antifouling en onderwaterverf.

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.

 • Epifanes

  Epifanes (30)

  Epifanes

  Epifanes is een Nederlands bedrijf en produceert al sinds 1902 producten voor schepen. Epifanes biedt een compleet assortiment verf en onderhoudsproducten van hoge kwaliteit. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • International

  International (31)

  International

  International Paint is één van de grootste fabrikanten ter wereld van verf- en onderhoudsproducten voor boten. De uitgebreide productrange van antifoulings, primers, vernissen en alle overige producten bieden de juiste bescherming voor uw boot. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Tenco

  Tenco (6)

  Tenco

  De oorsprong van Verffabriek Touwen & Co. B.V. lag vanaf 1885 in het leveren van teer. Nu ontwikkelt en vervaardigt Touwen & Co. B.V. verfproducten voor boten aangepast aan de milieueisen onder de naam Tenco.

  Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.