Menu

Verf

Bekijk en bestel diverse soorten verf zoals antifouling, jachtlakken, antislipverf en primers voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop.

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.

 • Antifoulings

  Antifouling en onderwaterverf (67)

  Antifouling en onderwaterverf

  Wilt u weten wat het verschil is tussen antifouling en onderwaterverf of wilt u weten welke verf u het beste voor uw boot kunt gebruiken? Vind hier alle informatie over antifouling en onderwaterverf. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Antislipverf En Matten

  Antislipverf en matten (11)

  Antislipverf en matten

  Een nat dek kan voor nare ongelukken zorgen. De antislipverven van Epifanes en International zijn uitermate geschikt om van uw dek een veilige plek te maken. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Jachtlakken

  Jachtlakken (89)

  Jachtlakken

  De juiste lak op uw boot maakt van uw boot een pronkstuk. Daarom verkopen wij alleen maar jachtlakken van de hoogste kwaliteit. Wit u meer weten over het schilderen van uw boot, kijk dan hier. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Plamuren

  Plamuur (12)

  Plamuur

  Plamuur is zeer geschikt voor het repareren van beschadigingen aan uw boot. Bekijk en bestel diverse plamuren voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Primers En Grondverven

  Primers en grondverven (22)

  Primers en grondverven

  De laatste laag verf is zo goed als de eerste laag verf. Wanneer uw onderlaag al niet in orde is dan zullen alle lagen hier bovenop minder lang mee gaan of misschien zelfs loslaten. Een primer of grondverf is daarom essentieel voor een goed verfsysteem. Wij bieden primers en grondverven voor alle soorten verf en van zeer goede kwaliteit. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Roestbescherming

  Roestbescherming (6)

  Roestbescherming

  Alle stalen onderdelen van uw boot krijgen flink op hun donder. Zodra er ook maar iets van kaal staal vrij komt dan kan het niet anders doen dan roesten. Wanneer dit niet op tijd behandeld wordt breidt de roest zich steeds verder uit en wordt het staal steeds dunner. Uiteindelijk zal het staal doorroesten. Het is daarom van belang om uw boot op tijd te beschermen tegen roest zodat erger voorkomen wordt. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Verdunningen

  Verdunningen (8)

  Verdunningen

  Wanneer u gebruik maakt van verdunningen lees dan altijd goed de bijsluiter van uw verf voor de juiste verhouding. Bekijk en bestel diverse verdunningen voor de verf voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagin