Menu

Tape

Bekijk en bestel verschillende soorten tape, zoals waterlijntape, textieltape, zeilreparatietape en vulkaniserende tape voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop.

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.

 • Afplaktape

  Afplaktape (3)

  Afplaktape

  Bekijk en bestel diverse soorten afplaktape voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Placeholder Image

  Duct tape (1)

 • Placeholder Image

  Teflontape (1)

 • Watervast-textieltape

  Textieltape (5)

  Textieltape

  Dit multifunctionele textieltape kent vele toepassingen aan boord van schepen. Het is een tape met een zeer hoge treksterkte en kleefkracht dat toch makkelijk met de hand af te scheuren is. Textieltape is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Zelfvulcaniserende-tape-asa0000000000

  Vulkaniserende tape (1)

  Vulkaniserende tape

  Bekijk en bestel vulkaniserende tape voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Waterlijntape

  Waterlijntape (7)

  Waterlijntape

  Een simpele maar mooie manier om een waterlijn te creëren is door gebruik te maken van waterlijntape. Het waterlijntape van U-rope is zeer sterk en bestand tegen alle weersomstandigheden. Het is UV-bestendig, kleurecht en watervast. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Mylar-zeilreparatietape

  Zeilreparatietape (1)

  Zeilreparatietape

  Zeilreparatietape kan gebruikt worden voor het repareren van zeilen, beschermhoezen, maar ook voor het repareren van de ramen in uw bootzeil. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.