Menu

Schoonmaakproducten

Om uw boot in optimale staat te houden hebben wij een groot assortiment aan schoonmaakproducten.

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.

 • Schoonmaak- En Poetsmiddelen

  Schoonmaak- en poetsmiddelen (23)

  Schoonmaak- en poetsmiddelen

  Wij bieden een zeer ruim assortiment schoonmaak- en poetsmiddelen. Voor het simpel en alleen reinigen van uw boot kunt u International Boat Shampoo of Quick Clean gebruiken. Voor het vuilere werk raden we Shipclean of Bio Clean aan. Voor al uw metalen onderdelen zoals uw railing of stuurwiel kunt u Epifanes Metal Polish gebruiken. Uw rubberboot, fenders of andere rubberen of PVC onderdelen krijgt u weer schoon met Epifanes Inflatable Boat Cleaner. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Teakbescherming

  Teakbescherming (13)

  Teakbescherming

  Het grote voordeel van teak is dat het bijna geen onderhoud nodig heeft. Het word na verloop van tijd wel grijzig. Het kan zijn dat u het teak schoon wilt maken en de oude kleur terug wilt halen, u kunt dan bijvoorbeeld gebruik maken van Wessex Teak Cleaner of International Teak Restorer. Wilt u het teak ter bescherming oliën, dan kan dat met Owatrol D1 olie, Epifanes hardhoutolie of International Teak Oil. Wilt u teak lakken let dan op, teak is een erg vette houtsoort en vereist een zeer speciale (voor)behandeling. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Wax- En Polijstmiddelen

  Wax- en polijstmiddelen (20)

  Wax- en polijstmiddelen

  Er is een verschil tussen waxmiddelen en polijstmiddelen. Waxmiddelen zorgen voor een beschermende, glanzende laag op uw boot. Polijstmiddelen zijn licht schurende producten die gebruikt kunnen worden om een doffe boot zijn glans weer terug te geven. Vanwege het schurende effect raden we aan niet te vaak te polijsten, de gekleurde laag op uw boot is namelijk erg dun. Vergeet niet voor uw begint de oude waxlagen te verwijderen voor het beste resultaat. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Zeilen En Doeken

  Zeilen en doeken (22)

  Zeilen en doeken

  Bekijk en bestel diverse schoonmaak en impregneer producten voor uw zeilen en doeken gemakkelijk online via onze webshop. Wilt u meer informatie over het reinigen van uw dekzeil of wilt u het misschien liever laten doen, klik dan hier. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.