Menu

Schuren

Wij bieden een groot assortiment schuurpapier voor elk soort klus, zowel machinaal als met de hand.

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.

 • Schuurlinnen

  Schuurlinnen (5)

  Schuurlinnen

  Schuurlinnen kan goed gebruikt worden voor de lastig te bereiken plekken op uw boot of onderdelen met een ronde vorm, zoals de railing of masten. Schuurlinnen zal niet snel scheuren tijdens het schuren, vanwege de achterkant van het schuurpapier welke uit textiel bestaat. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Handschuurpapier

  Schuurpapier voor handwerk (6)

  Schuurpapier voor handwerk

  De korrelgrootte van schuurpapier wordt aangegeven met de letter P en een cijfer. Des te hoger het cijfer, des te fijner het schuurpapier. P60 is zeer grof schuurpapier en P600 is zeer fijn schuurpapier. Gewoon schuurpapier (is vaak grijs van kleur) wordt gebruikt voor droogschuren. Waterproof schuurpapier (is vaak zwart van kleur) wordt gebruikt voor natschuren. Tip: Maak voor het schuren uw boot goed schoon met ontvetter. Uw schuurpapier zal dan veel minder snel vollopen. Na het schuren hoeft u de boot dan alleen nog maar af te nemen met een kleefdoek. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Schuurpapier Voor Schuurmachines

  Schuurpapier voor schuurmachines (19)

  Schuurpapier voor schuurmachines

  De korrelgrootte van schuurpapier wordt aangegeven met de letter P en een cijfer. Des te hoger het cijfer, des te fijner het schuurpapier. P60 is zeer grof schuurpapier en P600 is zeer fijn schuurpapier. Tip: Maak voor het schuren uw boot goed schoon met ontvetter. Uw schuurpapier zal dan veel minder snel vollopen. Na het schuren hoeft u de boot dan alleen nog maar af te nemen met een kleefdoek. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.    
 • 3m-scotch-brite

  Scotch-brite (3)

  Scotch-Brite

  De 3M Scotch-Brite handpad is inmiddels niet meer weg te denken bij een schilderklus. Deze polijstmat is speciaal geschikt voor het polijsten van laklagen zodat de volgende laag aangebracht kan worden. De handpad zal niet krassen of roesten en laat een gelijkmatige mattering achter. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Staalborstel

  Staalborstels (3)

  Staalborstels

  Bekijk en bestel staalborstels voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.