Menu

Kwasten

Welke kwast u het beste kunt gebruiken hangt af van hetgeen u wilt schilderen. Voor smalle onderdelen gebruikt u een smalle ronde of platte kwast, voor grote oppervlakken gebruikt u een dikke ronde, ovale of platte kwast. Voor snelle klusjes waar de kwaliteit minder belangrijk is kunt u klusjeskwasten gebruiken. Is de kwaliteit wel belangrijk, gebruik dan patentkwasten. Voor de lastige hoeken op het onderwaterschip of in de bilge kunt u kiezen voor een bokkenpoot of een radiatorkwast.

Tip: bewaar een kwast tot de volgende dag in een plastic zakje dat goed om de kwast is aangebracht en waar de lucht uitgedrukt is.

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.

 • Bokkenpoot

  Bokkenpoten (3)

  Bokkenpoten

  Een bokkenpoot is een kwast waarbij de ronde kop met de haren schuin op de steel staat. Vanwege deze unieke vorm en z'n lange steel is dit de kwast bij uitstek voor de lastige hoeken op uw boot. Een radiatorkwast heeft dezelfde vorm maar een platte kop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Klusjeskwasten

  Klusjeskwasten (13)

  Klusjeskwasten

  Klusjeskwasten kunnen voor alle toepassingen gebruikt worden en zijn niet duur. Wel zijn ze maar één keer te gebruiken. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Lijmkwastje

  Lijmkwastjes (1)

  Lijmkwastjes

  Bekijk en bestel lijmkwastjes voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Patentpuntkwast-smal

  Patentkwasten (5)

  Patentkwasten

  Patentkwasten zijn kwasten van hoge kwaliteitskwasten met een afgeschuinde punt die voornamelijk gebruikt worden voor het aanbrengen van lak. Patentkwasten kunnen meerdere keren gebruikt worden. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Radiatorkwast

  Radiatorkwasten (4)

  Radiatorkwasten

  Een radiatorkwast is een kwast waarbij de platte kop met de haren schuin op de steel staat. Vanwege deze unieke vorm en z'n lange steel is dit de kwast bij uitstek voor de lastige hoeken op uw boot. Een bokkenpoot heeft dezelfde vorm maar een ronde kop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.