Menu

Schildersgereedschap

Bekijk en bestel schildersgereedschap voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop.

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.

 • Bescherming

  Bescherming (7)

  Bescherming

  Bij veel werkzaamheden aan de boot is het belangrijk om aan uw persoonlijke beschermingsmiddelen te denken. Schuren, schilderen, zagen, slijpen, vergeet uw handschoenen, masker en bril niet! Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Gereedschap

  Gereedschap (3)

  Gereedschap

  Bekijk en bestel divers gereedschap onder andere verfschrapers, plamuurmessen en kleefdoeken voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.  
 • Kwasten

  Kwasten (26)

  Kwasten

  Welke kwast u het beste kunt gebruiken hangt af van hetgeen u wilt schilderen. Voor smalle onderdelen gebruikt u een smalle ronde of platte kwast, voor grote oppervlakken gebruikt u een dikke ronde, ovale of platte kwast. Voor snelle klusjes waar de kwaliteit minder belangrijk is kunt u klusjeskwasten gebruiken. Is de kwaliteit wel belangrijk, gebruik dan patentkwasten. Voor de lastige hoeken op het onderwaterschip of in de bilge kunt u kiezen voor een bokkenpoot of een radiatorkwast. Tip: bewaar een kwast tot de volgende dag in een plastic zakje dat goed om de kwast is aangebracht en waar de lucht uitgedrukt is. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Rollers

  Rollers (14)

  Rollers

  De verfroller is een gereedschap waarbij doodmiddel van rollen verf op een oppervlak aangebracht wordt. Op deze manier kan men snel en met gelijke dikte verf aanbrengen. Rollen is uitermate geschikt voor grote oppervlakten. Er zijn verschillende soorten verfrollers. Voor lakwerk wordt gebruik gemaakt van vilt-, velours- of schuimrollers. Voor antifouling zijn speciale rollers nodig vanwege de oplosmiddelen. Vaak herken je deze rollers aan de gekleurde strepen. Tip: bewaar een verfrollertje tot de volgende dag in een plastic zakje dat goed om het rollertje is aangebracht en waar de lucht uitgedrukt is. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Schuren

  Schuren (36)

  Schuren

  Wij bieden een groot assortiment schuurpapier voor elk soort klus, zowel machinaal als met de hand. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Afplaktape

  Tape (3)

  Tape

  Simpel gezegd zijn er twee soorten schilderstape. Allereerst het universele schilderstape. Dit is crème gekleurde papieren tape. Het is goed geschikt voor snelle afplakklusjes op vaste ondergronden. Als tweede is er de masking schilderstape. Deze tape gebruikt een anders soort lijm waardoor deze minder snel de ondergrond kapottrekt. Ook kan het langer blijven zitten dan universele tape. Vaak krijg je met mask tape een strakkere lijn als met universele tape. Tip: Ongeacht het soort tape dat je gebruikt is het toch altijd aan te raden om het tape direct na het schilderen te verwijderen. Dit bevordert namelijk de vloeiing van de rand en zo heb je nooit last van lijmresten. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Tercoo-trio

  Tercoo (8)

  Tercoo

  TERCOO is een roterende schijf waarmee roest, verf, teer, epoxy, plamuur, lijmresten en dergelijke van diverse materialen als staal, ijzer, beton of steen verwijderd kunnen worden. Met behulp van de TERCOO Guide kunnen nu ook polyester oppervlakken schoongemaakt worden. Wat overblijft is een gestraald oppervlak met de juiste ruwheid en reinheid, geschikt voor het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.