Menu

Polyester en epoxy

Polyester en epoxy kunnen uitstekend gebruikt worden voor reparaties aan uw boot.

Zowel polyester als epoxy zijn polymeren, maar toch zijn ze wel degelijk verschillend. Epoxy is waterdicht, krimpt bijna niet, is geurloos en is sterker dan polyester. Polyester is niet waterdicht en krimpt behoorlijk, maar is wel een stuk goedkoper dan epoxy.

Beide producten werken via een chemische reactie die begint zodra de hars en de verharder bij elkaar gemengd wordt. Lees altijd goed de gebruiksaanwijzing van de producten voor de juiste mengverhoudingen en uw eigen veiligheid.

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.

 • De IJssel

  De IJssel (6)

  De IJssel

  De IJssel Coatings is gespecialiseerd in 2-componenten materialen: producten op basis van epoxy, polyurethaan en onverzadigde polyesterharsen. Al sinds 1930 ontwikkelen, produceren en distribueert De IJssel kwaliteitsproducten voor professionals en particulieren. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Epifanes

  Epifanes (3)

  Epifanes

  Epifanes is een Nederlands bedrijf en produceert al sinds 1902 producten voor schepen. Epifanes biedt een compleet assortiment verf en onderhoudsproducten van hoge kwaliteit. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • International

  International (1)

  International

  International Paint is één van de grootste fabrikanten ter wereld van verf- en onderhoudsproducten voor boten. De uitgebreide productrange van antifoulings, primers, vernissen en alle overige producten bieden de juiste bescherming voor uw boot . Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Placeholder Image

  MagicEzy (24)