Menu

Onderhoud

In deze categorie vind u alles terug wat u nodig heeft voor het onderhoud van uw boot.

 • Borstels, Emmers En Toebehoren

  Borstels, emmers en toebehoren (11)

  Borstels, emmers en toebehoren

  Om uw boot goed schoon te houden is goed gereedschap het halve werk. Een goede puts is natuurlijk onmisbaar aan boord. Daarnaast heeft u bij ons ruime keuze tussen verschillende borstels en luiwagens, namelijk hard, zacht, hout of kunststof met een daarbij passende steel. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Montage

  Montage (840)

  Montage

  Bekijk en bestel diverse voor montage voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Onderhoudsproducten

  Onderhoudsproducten (54)

  Onderhoudsproducten

  Hier vind u diverse onderhoudsproducten om onder andere u vuilwatertank, drinkwatertank en brandstof in optimale vorm te houden. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Polyester En Epoxy

  Polyester en epoxy (34)

  Polyester en epoxy

  Polyester en epoxy kunnen uitstekend gebruikt worden voor reparaties aan uw boot. Zowel polyester als epoxy zijn polymeren, maar toch zijn ze wel degelijk verschillend. Epoxy is waterdicht, krimpt bijna niet, is geurloos en is sterker dan polyester. Polyester is niet waterdicht en krimpt behoorlijk, maar is wel een stuk goedkoper dan epoxy. Beide producten werken via een chemische reactie die begint zodra de hars en de verharder bij elkaar gemengd wordt. Lees altijd goed de gebruiksaanwijzing van de producten voor de juiste mengverhoudingen en uw eigen veiligheid. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Schildersgereedschap

  Schildersgereedschap (97)

  Schildersgereedschap

  Bekijk en bestel schildersgereedschap voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Schoonmaak- En Poetsmiddelen

  Schoonmaakproducten (75)

  Schoonmaakproducten

  Om uw boot in optimale staat te houden hebben wij een groot assortiment aan schoonmaakproducten. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Lijmen, Kitten En Tape

  Tape en afdichtmiddelen (36)

  Tape en afdichtmiddelen

  Bekijk en bestel tape en afdichtmiddelen voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Verf

  Verf (215)

  Verf

  Bekijk en bestel diverse soorten verf zoals antifouling, jachtlakken, antislipverf en primers voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.