Menu

Slangen

Bekijk en bestel diverse soorten slang voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop.

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.

 • Brandstofslang-10000000004

  Brandstofslang (5)

  Brandstofslang

  De brandstof van tegenwoordig (zowel diesel als benzine) bevat chemicaliën die de weekmaker van gewone PVC slang (kunststof) oplost, waardoor de PVC slang na een niet al te lange tijd helemaal uithardt. Het heeft dus de voorkeur om gebruik te maken van rubberen slang in plaats van PVC. Let bij de aankoop van nieuwe brandstofslang ook op de slijtvastheid, en het druk- en temperatuurbereik van de slang, dit voorkomt in de toekomst onnodige brandstoflekkages. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Drinkwaterslang (2)

  Drinkwaterslang

  Onze slangen zijn handig rood en blauw gekleurd, wat het installeren makkelijker maakt. Deze slangen zijn geschikt voor druksystemen. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Propaangasslang

  Gasslang (9)

  Gasslang

  We hebben diverse gasslang, van de rol of met wartels. Op de slang staat de einddatum van de geldigheid. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagin
 • Metaflow-slang

  Metaflowslang (4)

  Metaflowslang

  Metaflowslang is een brandstofslang met metaalomvlechting en een temperatuurbereik: -20C tot + 90C. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Olie-koelwaterslang

  Olie- en koelwaterslang (5)

  Olie- en koelwaterslang

  Olie en benzine bestendige zuigpersslang met stalen spiraal en "static wire". Te gebruiken als vulslang of koelwaterslang. Zeer soepele uitvoering en vacuümbestendig. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Radiateurslang

  Radiateurslang (12)

  Radiateurslang

  Radiateurslang is bestand tegen de gebruikelijke antivries middelen en heeft een temperatuur bereik van -40C toto +120C. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Saniflex0000000002

  Saniflex (4)

  Saniflex

  Saniflex is een zuig/persslang speciaal voor scheepssanitair, omdat het reukvrij is. Deze goed handelbare spiraalslang ( staaldraad spiraal) is vacuumbestendig en zeer knikvast. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Sanipomp0000000000

  Sanipomp (2)

  Sanipomp

  Sanipomp slang is absoluut geurdicht met een garantie van 5 jaar en daardoor uitermate geschikt voor het sanitair aan boord. Deze flexibele slang heeft een temperatuur bereik van -30C tot +80C. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • PVC Compressorslang

  Transparante slang (10)

  Transparante slang

  PVC compressorslang heeft polyester inlagen en lengtedraad en kan daardoor hoge drukken weerstaan. Door de toepassing van zeer hoogwaardige grondstoffen is deze slang zeer soepel en multifunctioneel. Het temperatuur bereik van deze slang is -20C tot +60 C. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Tubano0000000001

  Tubano radiateurslang (5)

  Tubano radiateurslang

  Tubano slangen zijn zwarte geribde rubberslangen met een lengte van 1 meter en zijn gefabriceerd op basis van ethyleen propyleen, die een zeer hoge flexibiliteitsgarantie geeft. Tubano slang wordt vaak niet goedgekeurd door de verzekering, want het heeft geen wapening en kan dus scheuren. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Diesel Uitlaatslang

  Uitlaatslang (4)

  Uitlaatslang

  Rubber diesel uitlaatslang met stalen spiraal voor watergekoelde dieselmotoren. Soepel dus makkelijk te monteren met een temperatuurbereik van -25C tot +100C. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.