Menu

Dodemansknoppen en koorden

Elke boot die sneller kan varen dan 20 km/u is verplicht een dodemansknop te hebben. Aan deze knop is een koord bevestigd die wordt gedragen door de bestuurder, meestal om de pols. Een dodemansknop is voor uw eigen veiligheid, zodra u bijvoorbeeld buitenboord valt trekt u het koord los van de dodemansknop en valt de motor automatisch uit.

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.

 • Noodstopschakelaars

  Dodemansknoppen (6)

  Dodemansknoppen

  Elke boot die sneller kan varen dan 20 km/u is verplicht een dodemansknop te hebben. Aan deze knop is een koord bevestigd die wordt gedragen door de bestuurder, meestal om de pols. Een dodemansknop is voor uw eigen veiligheid, zodra u bijvoorbeeld buitenboord valt trekt u het koord los van de dodemansknop en valt de motor automatisch uit. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Dodemanskoord

  Dodemanskoorden (7)

  Dodemanskoorden

  Bekijk en bestel losse dodemanskoorden voor uw dodemansknop van uw motor gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.