Menu

Buitenboordmotor accessoires

Bent op op zoek naar een buitenboordmotorhoes, een spiegelbeschermer of een door de verzekering goedgekeurd buitenboordmotorslot? Of wilt u liever een trimvlak of hydrofoil die ervoor zorgt dat uw motor sneller planeert? Dan bent bij onze buitenboordmotor accessoires aan het goede adres.

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.

 • O11002600000000001

  Beschermhoezen (3)

  Beschermhoezen

  Met een beschermhoes over u buitenboordmotor blijft deze langer mooi. Bekijk en bestel beschermhoezen voor uw buitenboordmotor gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Doorspoelkits

  Doorspoelkits (3)

  Doorspoelkits

  Met een doorspoelkit op het inlaatsysteem van uw buitenboordmotor kunt u uw motor op de kant laten draaien, bijvoorbeeld wanneer u het zoute water uit uw motor wilt spoelen. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Buitenboordmotorsloten

  Sloten (5)

  Sloten

  Op de Slotenlijst Vaartuigbeveiliging kunt u zien welke buitenboordmotor sloten gekeurd zijn voor de verzekering. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Spiegelbeschermer

  Spiegelbeschermers (2)

  Spiegelbeschermers

  Een spiegelbeschermer wordt gemonteerd op de achterkant van de boot en voorkomt dat de boot beschadigd wanneer u de beugels van de buitenboordmotor aandraait. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • N4130120

  Stuurverlengingen (2)

  Stuurverlengingen

  Stuurverlengers voor montage om de handle van de buitenboordmotor. Bekijk en bestel stuurverlengers voor uw buitenboordmotor gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Hydrofoils En Trimvlakken

  Trimvlakken en hydrofoils (1)

  Trimvlakken en hydrofoils

  Met zogenaamde trimvlakken of hydrofoils komt uw boot eerder in plané, en blijft dit langer bij afnemende snelheid. Het voordeel hiervan is dat uw boot een hogere stabiliteit kent een lager brandstofverbruik. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Rooteq Trolley

  Trolley (1)

  Trolley

  Een trolley, buitenboordmotor wagentje of buitenboordmotor karretje is ideaal voor opslag en onderhoud van uw buitenboordmotor. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.