Menu
 • Bougies Ea

  Bougies (48)

  Bougies

  Bekijk en bestel diverse bougies en bougiesleutels voor uw motor gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Brandstofsysteem

  Brandstofsysteem (56)

  Brandstofsysteem

  Bekijk en bestel onderdelen voor het brandstofsysteem van uw buitenboordmotor, zoals brandstoffilters, pompballen en brandstofstekkers gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Breekpennen En Splitpennen

  Breekpennen en splitpennen (53)

  Breekpennen en splitpennen

  Bekijk en bestel breekpennen en splitpennen voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Buitenboordmotor Accessoires

  Buitenboordmotor accessoires (17)

  Buitenboordmotor accessoires

  Bent op op zoek naar een buitenboordmotorhoes, een spiegelbeschermer of een door de verzekering goedgekeurd buitenboordmotorslot? Of wilt u liever een trimvlak of hydrofoil die ervoor zorgt dat uw motor sneller planeert? Dan bent bij onze buitenboordmotor accessoires aan het goede adres. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Placeholder Image

  Buitenboordmotoren (16)

 • Dodemansknoppen En Koorden

  Dodemansknoppen en koorden (13)

  Dodemansknoppen en koorden

  Elke boot die sneller kan varen dan 20 km/u is verplicht een dodemansknop te hebben. Aan deze knop is een koord bevestigd die wordt gedragen door de bestuurder, meestal om de pols. Een dodemansknop is voor uw eigen veiligheid, zodra u bijvoorbeeld buitenboord valt trekt u het koord los van de dodemansknop en valt de motor automatisch uit. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Elektrische Buitenboordmotoren

  Elektrische buitenboordmotoren (152)

  Elektrische buitenboordmotoren

  Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en stille manier om uw boot te laten varen, stap dan over op een elektrische buitenboordmotor. Wij verkopen onder andere Minn Kota en Torqeedo motoren, beide al jarenlang marktleider op hun gebied met een zeer goede reputatie. U kunt kiezen voor een losse motor, maar we hebben ook complete sets, inclusief motor, lader, accu en accubak. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Motorbedieningssysteem Bb

  Motorbediening (37)

   Motorbediening

  Bekijk en bestel onderdelen voor de motorbediening voor uw motor gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Olie En Smeermiddelen

  Olie en smeermiddelen (14)

  Olie en smeermiddelen

  Bekijk en bestel olie en smeermiddelen voor uw buitenboordmotor gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Buitenboordmotoren

  Onderdelen per motormerk (184)

  Onderdelen per motormerk

  Vind hier uw onderdeel gerangschikt per motormerk. Weet u niet precies welk filter, impeller, bougie of ander serviceonderdeel u nodig heeft? Gebruik dan onze handige onderdelenzoeker om het juiste onderdeel voor uw motor te vinden. Staat het onderdeel wat u zoekt hier niet tussen. Neem dan contact met ons op, geef het merk en type van uw motor op en omschrijf het onderdeel wat u nodig heeft, dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een offerte.
 • Startkoord

  Startkoord (1)

  Startkoord

  Bekijk en bestel startkoord voor uw buitenboordmotor gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Stuursysteem (74)

  Stuursysteem

  Bekijk en bestel onderdelen voor het stuursysteem van uw buitenboordmotor gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.