Menu

Boottrailers en toebehoren

Bent u op zoek naar een trailerlier, een trailerslot, kielrollen of lichten voor uw trailer? Vind deze terug in ons ruime aanbod aan trailer onderdelen.

Bent u op zoek naar een nieuwe trailer voor uw boot? Ook dan bent u aan het juiste adres. Pega is al jaren marktleider op het gebied van watersporttrailers en heeft voor alle soorten boten een oplossing.

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.

 • Sloten

  Sloten (5)

  Sloten

  Bekijk en bestel diverse sloten voor uw trailer gemakkelijk online via onze webshop. Controleer altijd bij uw verzekering welke sloten zijn toegestaan voor uw trailer. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Trailer Lieren En Toebehoren

  Trailerlieren (12)

  Trailerlieren

  Bekijk en bestel diverse trailerlieren voor uw trailer of helling gemakkelijk online via onze webshop. Heeft u een onderdeel nodig voor een lier, neem dan contact met ons op, geef het type van uw lier op en omschrijf het onderdeel wat u nodig heeft, dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een offerte.
 • Trailer Onderdelen

  Traileronderdelen (12)

  Traileronderdelen

  Bekijk en bestel diverse onderdelen voor uw trailer gemakkelijk online via onze webshop. Staat het onderdeel wat u zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op, geef het type van uw trailer op en omschrijf het onderdeel wat u nodig heeft, dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een offerte.
 • Kielrollen En Steunen

  Trailerrollen en steunen (9)

  Trailerrollen en steunen

  Bekijk en bestel trailerrollen en steunen voor uw trailer gemakkelijk online via onze webshop. Bent u op zoek naar een rol of een steun, maar staat deze er niet bij? Neem dan contact met ons op, geef het type van uw trailer op en omschrijf het de rol of steun die u nodig heeft, dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een offerte.