Menu

Dekzeilen en zeiltoebehoren

Een goed onderhouden dekzeil voorkomt slijtage, water- en windschade aan uw boot. U kunt bij ons terecht voor diverse universele dekzeilen. Is uw dekzeil toe aan onderhoud, neem dan een kijkje bij onze zeiltoebehoren en onze onderhoudsproducten van Ultramar en Copperant. Wilt u meer informatie over het reinigen van uw dekzeil of wilt u het misschien liever laten doen, klik dan hier.

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.

 • Dekzeilen

  Dekzeilen (10)

  Dekzeilen

  Deze universele dekzeilen zijn geschikt voor verschillende soorten en maten boten. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Onderhoudsproducten Zeil

  Onderhoudsproducten (24)

  Onderhoudsproducten

  Bekijk en bestel diverse onderhoudsproducten voor uw zeilen en doeken gemakkelijk online via onze webshop. Wilt u meer informatie over het reinigen van uw dekzeil of wilt u het misschien liever laten doen, klik dan hier. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Zeilkousen, Knopen En Tourniquets

  Zeiltoebehoren (29)

  Zeiltoebehoren

  Mist u een zeilkous op uw zeil of bent u een doe-het-zelver en wilt u zelf graag een zeil maken voor uw boot dan hebben wij de juiste producten en gereedschappen voor u. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.