Menu

Bootaccessoires

Bekijk en bestel diverse accessoires voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop.

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.

 • Almanakken En Waterkaarten

  Almanakken en waterkaarten (5)

  Almanakken en waterkaarten

  De ANWB wateralmanakken en waterkaarten zijn al decennia een begrip in Nederland. De ANWB Wateralmanak 1 bevat het Binnenvaart Politie Reglement van Nederland en België en verplicht is aan boord. Opgenomen zijn alle wet- en regelgeving die voor de watersporter van belang zijn. De ANWB Wateralmanak 2 bevat de actuele gegevens van jachthavens en bedieningstijden van bruggen en sluizen. De ANWB Waterkaarten bevatten alle gegevens die nodig zijn op te kunnen varen op de Nederlandse binnenwateren nodig zijn zoals sluizen, doorvaartafmetingen, jachthavens en waarschuwingsborden. De ANWB Waterkaarten zijn gedrukt op water- en scheurvast materiaal. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Anodes

  Anodes (33)

  Anodes

  Alle metalen onderdelen aan de boot (romp, schroef, roer etc.) zijn gevoelig voor corrosie. Corrosie ontstaat als twee verschillende soorten metaal in een stroom geleidende vloeistof (in dit geval water) bij elkaar in de buurt komen. Simpel gezegd gaat er een elektrisch stroompje lopen tussen die twee metaalsoorten en het minst edele metaal zal daardoor invreten terwijl het meest edele metaal juist minder corrodeert. Een offerblok of anode op uw schip is gemaakt van het onedelere materiaal en zal dus als eerste aangetast worden door corrosie, waardoor het voorkomt dat de metalen onderdelen van de boot zelf worden aangetast. Wanneer u meer dan twee weken op zout water vaart kiest u voor zinken anodes. In alle andere gevallen raden wij aluminium anodes aan. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Zeilen En Doeken

  Dekzeilen en zeiltoebehoren (63)

  Dekzeilen en zeiltoebehoren

  Een goed onderhouden dekzeil voorkomt slijtage, water- en windschade aan uw boot. U kunt bij ons terecht voor diverse universele dekzeilen. Is uw dekzeil toe aan onderhoud, neem dan een kijkje bij onze zeiltoebehoren en onze onderhoudsproducten van Ultramar en Copperant. Wilt u meer informatie over het reinigen van uw dekzeil of wilt u het misschien liever laten doen, klik dan hier. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Matten

  Matten (3)

  Matten

  Nooit meer vieze voeten op uw boot met deze leuke matten! Bekijk en bestel diverse matten voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Navigatie Accessoires

  Navigatie (3)

  Navigatie

  Navigeert u nog met kaarten? Dan zijn deze navigatie instrumenten onmisbaar. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Opbergvat

  Opbergen (3)

  Opbergen

  Berg al uw waardevolle spullen waterdicht op. Bekijk en bestel diverse opbergmogelijkheden voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Peddels & Roeiriemen & Toebehoren

  Peddels en roeiriemen (25)

  Peddels en roeiriemen

  Een goede peddel is in geval van motorpech onmisbaar. Bent u niet van het motoren, maar roeit u liever, dan hebben wij voor u de beste kwaliteit roeiriemen en toebehoren. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Rubberboot En Toebehoren

  Rubberboot accessoires (8)

 • Sleutelhangers

  Sleutelhangers (7)

  Sleutelhangers

  Leuke sleutelhangers voor uw bootsleutels. Bekijk en bestel diverse sleutelhangers gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Stoelen Etc

  Stoelen (18)

  Stoelen

  Bekijk en bestel diverse stoelen voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Vlaggen En Toebehoren

  Vlaggen en vlaggenstokken (44)

  Vlaggen en vlaggenstokken

  De trots van een boot is haar vlag, deze mag dan ook best groot en zichtbaar zijn! Bekijk en bestel diverse vlaggen en vlaggenstokken voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Zwemtrappen

  Zwemtrappen (13)

  Zwemtrappen

  Bekijk en bestel diverse zwemtrappen voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.