Menu

Olie en smeermiddelen

Vind hier hoogwaardige en duurzame olie voor uw motor, keerkoppeling of drive. Ook de juiste oliefilters voor alle motormerken vind u hier terug. Voor het verversen of onderhoud van de olie vind u hier handige gereedschappen en middelen. Voor het smeren van het schroefassysteem

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.

 • Olie

  Olie (21)

  Olie

  Wij raden u aan om minimaal eenmaal per jaar uw olie te vervangen met een hoogwaardige en duurzame olie om de slijtage van uw motor tot het minimum te beperken. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Forte Motor Flush

  Olie onderhoud (2)

  Olie onderhoud

  Voorkom problemen met uw olie en en schaf het juiste onderhoudsmiddel aan gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Olie Toebehoren

  Olie toebehoren (11)

  Olie toebehoren

  Bekijk en bestel diverse olie toebehoren voor uw motor en boot gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Oliefilters

  Oliefilters (86)

  Oliefilters

  Vind hier het juiste oliefilter voor uw motor. Weet u niet precies welk filter u nodig heeft, kijk dan in onze handige motorkaarten welk filter er op uw type motor zit. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.  
 • Placeholder Image

  Schroefasvet (3)

  Schroefasvet

  Bekijk en bestel schroefasvet voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Overigen

  Smeermiddelen en overigen (7)

  Smeermiddelen en overigen

  Bekijk en bestel smeermiddelen en overigen, zoals smeerolie, lekstoppers, vloeibare pakking en remmenreiniger, gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Vetpersen En Vetscharen

  Vetpersen en vetscharen (10)

  Vetpersen en vetscharen

  Meer dan de helft van de boten in Nederland heeft een vetgesmeerd schroefaslager. Hierbij zitten windingen van vetkoord rondom de as dicht op elkaar gedrukt en op het geheel aangesloten zit een vetpers die regelmatig moet worden aangedraaid. De vetpers wordt gevuld met schroefasvet.
  Vetscharen worden gebruikt voor het smeren van diverse onderdelen via zogenaamde vetnippels.
  Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.