Menu

Motorbediening

Bent u op zoek naar een nieuwe of vervangende gas- of schakelhendel voor uw motor? Dan bent u bij ons aan het goede adres, wij hebben een ruime keus aan gas- en schakelhendels van diverse merken. Ook vind u bij ons motorbedieningkabelskabeldoorvoeren en de tegenwoordig voor veel boten verplichte noodstopschakelaars.

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.

 • Gas En Schakelhendels

  Gas- en schakelhendels (3)

  Gas- en schakelhendels

  Vind hier diverse gas- en schakelhendels van merken zoals Volvo Penta, Vetus, Morse, Seastar Solutions, Ultraflex en meer. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • 0010560000000000

  Kabeldoorvoeren (4)

  Kabeldoorvoeren

  Een kabeldoorvoer zorgt voor een waterdichte doorvoer door uw boot voor uw stuur- en/of afstandsbedieningkabels. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Motorbediening kabels (25)

  Motorbediening kabels

  Onderstaande motorbediening kabels zijn vervaardigd van corrosiebestendig materiaal met een buitenmantel van HD-polyetheen en daardoor uitermate duurzaam. Het is van groot belang een kabel met een juiste lengte te kiezen. Om precies uit te rekenen hoelang uw kabel moet worden, kijk dan hier. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Noodstopschakelaars

  Noodstopschakelaars (5)

  Noodstopschakelaars

  Bekijk en bestel noodstopschakelaars voor uw motor gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.