Menu

Koelwaterslang

Let bij de aankoop van nieuwe koelwaterslang vooral op het temperatuurbereik en de buigzaamheid van de slang (knikkende slang sluit de watertoevoer af), dit voorkomt in de toekomst schade aan uw motor.

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.

 • Olie-koelwaterslang

  Olie- en koelwaterslang (5)

  Olie- en koelwaterslang

  Olie en benzine bestendige zuigpersslang met stalen spiraal en "static wire". Te gebruiken als vulslang of koelwaterslang. Zeer soepele uitvoering en vacuümbestendig. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Radiateurslang

  Radiateurslang (12)

  Radiateurslang

  Radiateurslang is bestand tegen de gebruikelijke antivries middelen en heeft een temperatuur bereik van -40C toto +120C. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Pvc-compressorslang

  Transparante slang (10)

  Transparante slang

  PVC compressorslang heeft polyester inlagen en lengtedraad en kan daardoor hoge drukken weerstaan. Door de toepassing van zeer hoogwaardige grondstoffen is deze slang zeer soepel en multifunctioneel. Het temperatuur bereik van deze slang is -20C tot +60 C. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Tubano0000000001

  Tubano radiateurslang (5)

  Tubano radiateurslang

  Tubano radiateurslangen zijn zwarte geribde rubberslangen met een lengte van 1 meter en zijn gefabriceerd op basis van ethyleen propyleen, die een zeer hoge flexibiliteitsgarantie geeft. Tubano slang wordt vaak niet goedgekeurd door de verzekering, want het heeft geen wapening en kan dus scheuren. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.