Menu

Tanks en toebehoren

Wij bieden een ruime keus aan verschillende brandstoftanks met verschillende modellen, zodat er altijd een tank bij zit die in uw boot past. Met verschillende soorten (kant-en-klare) flenzen maken we het u nog gemakkelijker. Neem ook een kijkje bij ons ruime assortiment vuldoppen. Vergeet ten slotte niet de ontluchter te installeren, deze voorkomt gevaarlijke situaties!

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.

 • Dekvuldoppen

  Dekvuldoppen (14)

  Dekvuldoppen

  Bekijk en bestel diverse dekvuldoppen voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. RVS schroeven, bouten en moeren om de dekvuldoppen vast te zetten vind u bij RVS verbindingsmaterialen. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Tankontluchters

  Ontluchters (2)

  Ontluchters

  Om ervoor te zorgen dat er in uw tank geen over- of onderdruk ontstaat wordt er een ontluchtingsleiding in de tank gemonteerd. De ontluchtingsleiding eindigt in een ontluchter welke is gemonteerd op het dek of in de romp van het schip (ver boven het water natuurlijk). Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Vetus-basis-drinkwatertank0000000000

  Tanks (38)

  Tanks

  Bekijk en bestel diverse tanks voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. Let er bij een nieuwe brandstoftank altijd op dat u een tank koopt van materiaal wat geschikt is voor brandstof, dit is namelijk niet altijd het geval! Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.