Menu

Binnenboordmotoren

De motor, het hart van het schip. Vind hier al uw benodigdheden voor om en rond de motor. U kunt snel serviceonderdelen vinden via onderdelen per merk. Ook kunt u zoeken per systeem, zoals het koelsysteem, brandstofsysteem of het schroefassysteem. Bent u op zoek naar een nieuwe binnenboordmotor dan kunt u hier ook terecht.

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.

 • Brandstofsysteem

  Brandstofsysteem (170)

  Brandstofsysteem

  Het brandstofsysteem van de motor begint bij de vulopening in uw boot waarna het vervolgens in de tank komt en het eindigt ten slotte in de motor. Essentieel voor uw brandstof zijn goede brandstofslangen en de juiste filters. Met het juiste onderhoudsmiddel houdt u uw brandstof en uw brandstofsysteem optimaal. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Placeholder Image

  Isolatie (3)

  Isolatie

  Een goede isolatie van uw motorkamer staat garant voor stille vaartochten. Behalve de geluidsreducerende kwaliteiten, zorgt een goede isolatie ook voor ontdreuning, trillingsisolatie en brandwering. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Koelsysteem

  Koelsysteem (137)

  Koelsysteem

  Het koelsysteem van de motor begint bij de waterinlaat (of via koelpijpen/beunkoeler) en loopt via een koelwaterfilter en een impellerpomp of circulatiepomp de motor in. Om te voorkomen dat uw motor te warm loopt met alle gevolgen van dien, is geregeld onderhoud van het koelsysteem belangrijk. Controleer regelmatig het niveau van uw koelvloeistof, de staat van de impeller en de zeef van uw koelwaterfilter (indien aanwezig). Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.  
 • Motorbediening (37)

  Motorbediening

  Bent u op zoek naar een nieuwe of vervangende gas- of schakelhendel voor uw motor? Dan bent u bij ons aan het goede adres, wij hebben een ruime keus aan gas- en schakelhendels van diverse merken. Ook vind u bij ons motorbedieningkabelskabeldoorvoeren en de tegenwoordig voor veel boten verplichte noodstopschakelaars. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Cushyfloat

  Motorsteunen (9)

  Motorsteunen

  Metalastic Cushyfloat motorsteunen zijn origineel ontworpen voor scheepsmotoren, hebbeneen compact en laag profiel en zijn makkelijk te installeren. RVS bouten, ringen en moeren om de motorsteunen vast te zetten vind u bij RVS verbindingsmaterialen. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Olie, Oliefilters En Toebehoren

  Olie en smeermiddelen (140)

  Olie en smeermiddelen

  Vind hier hoogwaardige en duurzame olie voor uw motor, keerkoppeling of drive. Ook de juiste oliefilters voor alle motormerken vind u hier terug. Voor het verversen of onderhoud van de olie vind u hier handige gereedschappen en middelen. Voor het smeren van het schroefassysteem Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Onderdelen Op Motormerk

  Onderdelen per motormerk (1204)

  Onderdelen per motormerk

  Vind hier uw onderdeel gerangschikt per motormerk. Weet u niet precies welk filter, impeller, v-snaar of ander serviceonderdeel u nodig heeft? Gebruik dan onze handige onderdelenzoeker om het juiste onderdeel voor uw motor te vinden:
  Onderdelenzoeker binnenboordmotoren: [woo_vpf_inboard_filter view="H" label_secondlevel="Merk motor" label_firstlevel="Soort motor" label_thirdlevel="Type motor" show_fourthlevel="false" label_fourthlevel="Fourth Level" show_category="true" label_category="Zoekwoord" show_keyword="false" label_keyword="Product zoeken" label_search="Zoeken"]
  Staat het onderdeel wat u zoekt hier niet tussen. Neem dan contact met ons op, geef het merk en type van uw motor op en omschrijf het onderdeel wat u nodig heeft, dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een offerte.
 • Schroefassysteem (85)

  Schroefassysteem

  Het schroefassysteem loopt vanaf de motor tot en met de schroef. In sommige gevallen is een schroefaskoppeling nodig tussen de motor en de schroefas. De afdichting van de schroefas naar het buitenwater kan zowel watergesmeerd als vetgesmeerd zijn. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Stuursysteem

  Stuursysteem (4)

  Stuursysteem

  Bekijk en bestel een compleet stuursysteem of onderdelen voor uw stuursysteem voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Uitlaatsysteem

  Uitlaatsysteem (27)

  Uitlaatsysteem

  Het uitlaatsysteem loopt vanaf het uitlaatspruitstuk van de motor tot de spiegeldoorvoer in de romp. Er zijn twee soorten uitlaatsystemen: een droge uitlaat of een natte (watergekoelde) uitlaat. Bij een droge uitlaat bestaat het systeem meestal uit een expansiestuk, geluidsdemper(s), een goede isolatie om de uitlaatpijp vanwege hoge warmte die vrijkomt en een hoge kwaliteit spiegeldoorvoer. Bij een natte uitlaat bestaat het systeem meestal uit een beluchter (tegen hevelen), een waterslot (geluidsdemper), geluidsdemper (niet altijd nodig), een zwanenhals en een spiegeldoorvoer. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • V-snaar0000000005

  V-snaren (25)

  V-snaren

  Hieronder kunt u V-snaren bestellen van Gates. Bent u op zoek naar een specifieke V-snaar voor een bepaald merk motor kijk dan bij 'Onderdelen per motormerk'. Staat de juiste maat hier niet tussen, neem dan contact met ons op, dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een offerte voor de V-snaar met de juiste maat.