Menu

Stootwillen en toebehoren

Vindt hier de juiste maat, vorm en kleur stootwil voor uw boot en kies voor een bijkleurende kant-en-klare fenderlijn. Of bent u op zoek naar een fender voor de steiger of voor rond een paal, ook dan zit u hier goed. Tevens kunnen wij u helpen aan handige klemmen en haken die het ophangen van de stootwillen een stuk gemakkelijker maken.

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.

 • Fenderkorf

  Fenderkorven (7)

  Fenderkorven

  Fenderkorven of stootwilhouders zijn een handige manier om van ronddwalende stootwillen op het dek af te komen. Deze fenderkorven zijn simpel aan de railing te monteren en gemakkelijk te schakelen. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Fenderlijnen

  Fenderlijnen (8)

  Fenderlijnen

  Deze fenderlijnen zijn allemaal kant-en-klaar en voorzien van een aangesplitste lus. Wilt u fenderlijn van de rol, kijk dan eens bij ons assortiment touwen. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Klemmen En Haken Voor Stootwillen

  Klemmen en haken voor stootwillen (3)

  Klemmen en haken voor stootwillen

  Een snelle manier om een stootwil aan uw railing of dek vast te maken is een handige klem of haak. Hier vind u verschillende oplossingen die u veel tijd kunnen besparen tijdens het afmeren van uw boot. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Markeerboei

  Markeerboeien (2)

  Markeerboeien

  Deze opvallende markeerboeien kunnen onder ander gebruikt worden bij het ankeren. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Multifender

  Multifenders (3)

  Multifenders

  Multifenders kunnen onder andere gebruik worden als boegfender, paalfender, railingfender, zitkussen etc. Rondom de gehele fender zitten ogen, waardoor hij op veel verschillende manieren toepasbaar is. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Ringfender-blauw

  Ringfenders (4)

  Ringfenders

  Ringfenders zijn onder ander te gebruiken als ankerboeg stootwil voor kluisgat of als markering voor de ankerlijn. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Steigerfender-navy

  Steigerfenders (3)

  Steigerfenders

  Bekijk en bestel steigerfenders gemakkelijk online via onze webshop. Steigerfenders zijn kunststof fenders speciaal voor montage op de steiger. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Fenderhoes-navy

  Stootwilhoezen (15)

  Stootwilhoezen

  Deze stootwilhoezen zijn geschikt voor de stootwillen STAR. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Stootwil-dumpy-wit

  Stootwillen DUMPY (8)

  Stootwillen DUMPY

  Bekijk en bestel stootwillen DUMPY voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. De Handige compacte en opblaasbare stootwillen. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Stootwil-mega-wit0000000001

  Stootwillen MEGA (6)

  Stootwillen MEGA

  Bekijk en bestel stootwillen MEGA voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. Deze extra grote stootwillen zijn voorzien van een zwarte kop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina
 • Stootwil-star-zwart

  Stootwillen STAR (20)

  Stootwillen STAR

  Bekijk en bestel stootwillen STAR voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. Wilt u de romp van uw boot beschermen tegen krassen en vlekken, dan kunt u ervoor kiezen om de stootwillen te voorzien van een stootwilhoes. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Ventiel-10000000000

  Ventiel (2)

  Ventiel

  Wanneer uw stootwil DUMPY of stootwil STAR lekt op het ventiel, dan kunt u er een nieuw ventiel indraaien. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.