Menu

Afmeren en ankeren

Maak u het afmeren zo gemakkelijk mogelijk met genoeg stootwillen, landvasten en handige klemmen! Bij ons kunt u stootwillen van allerlei soorten en maten bestellen voor een voordelige prijs. Ook voor uw steiger hebben wij diverse handige artikelen, zoals aanlegringen, bolders en steigerfenders.

Verschillende bodems vereisen verschillende soorten ankers. Wij bieden ankers voor alle soorten ondergrond.

Bent u op zoek naar een nieuwe stootrand voor uw boot? Wij hebben ruime keuze aan stootranden en kunnen u ook helpen aan een offerte voor een kabelaring.

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.

 • Aanlegringen

  Aanlegringen (5)

  Aanlegringen

  Bekijk en bestel gegalvaniseerde of RVS aanlegringen voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. RVS schroeven, bouten en moeren om de aanlegringen vast te zetten vindt u bij RVS verbindingsmaterialen. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Ankers

  Ankers (37)

  Ankers

  Er zijn nogal wat verschillende ankers op de markt. Klik hier om uit te zoeken welk anker u nodig heeft voor uw boot. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Haakstokken En Toebehoren

  Haakstokken (7)

  Haakstokken

  Onmisbaar bij het aanmeren: haakstokken. Bij ons heeft u ruime keus. Zo hebben we bijvoorbeeld de ouderwetse houten haakstok, lichtgewicht telescopische haakstokken of een haakstok en bilgepomp ineen. Klik hier als u op zoek bent naar klemmen om uw haakstok handig op te bergen. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Kikkers En Bolders

  Kikkers en bolders (54)

  Kikkers en bolders

  Bekijk en bestel kikkers en bolders in verschillende materialen, zoals aluminium, RVS en hout voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. RVS schroeven, bouten en moeren om de kikkers en bolders vast te zetten vind u bij RVS verbindingsmaterialen. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Landvasten

  Landvasten (26)

  Landvasten

  Deze landvasten zijn allemaal kant-en-klaar en voorzien van een aangesplitste lus. Wilt u landvast van de rol, kijk dan eens bij ons assortiment touwen. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Landvastveren

  Landvastveren (5)

  Landvastveren

  Landvastveren worden gebruikt voor het dempen van de beweging van uw boot. Hierdoor krijgen zowel de kikkers/bolders op uw boot als op de steiger minder te verduren. Wanneer uw boot bijvoorbeeld onbeschermd aan groot water of op een drukbevaren vaarweg ligt, of wanneer er veel wind op uw boot staat dan zijn landvastveren aan te bevelen. Landvastveren zijn gemaakt van RVS of van rubber. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Aluminium-loopplank0000000001

  Loopplanken (9)

  Loopplanken

  Bekijk en bestel diverse loopplanken voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Meerpennen

  Meerpennen (6)

  Meerpennen

  Bekijk en bestel meerpennen voor uw boot gemakkelijk online via onze webshop. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.
 • Stootranden En Kabelaringen

  Stootranden en kabelaringen (8)

  Stootranden en kabelaringen

  Een stootrand of een kabelaring voorkomt onnodige schade aan uw boot. Vind hier de juiste stootrand voor uw boot. Heeft u liever een kabelaring, klik dan hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen.
 • Stootwillen En Toebehoren

  Stootwillen en toebehoren (81)

  Stootwillen en toebehoren

  Vindt hier de juiste maat, vorm en kleur stootwil voor uw boot en kies voor een bijkleurende kant-en-klare fenderlijn. Of bent u op zoek naar een fender voor de steiger of voor rond een paal, ook dan zit u hier goed. Tevens kunnen wij u helpen aan handige klemmen en haken die het ophangen van de stootwillen een stuk gemakkelijker maken. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.