banner-hermotiseren-468x60

Is uw boot wat van haar eerdere kracht en pracht kwijtgeraakt? Een aantrekkelijke manier om de prestaties van uw boot en het vaarplezier te verbeteren is het vervangen van de motor. Tijdelijk is het inruilen van uw zeil- of motorbootmotor bij de Volvo Penta dealer extra aantrekkelijk. De hermotoriseringskits van Volvo Penta helpen u om een betaalbare overstap naar de nieuwste generatie motoren mogelijk te maken.

Klik hier voor de Volvo Penta folder over de hermotoriserings actie.

Ontdek de lusten; vergeet de lasten! Door het installeren van een nieuwe Volvo Penta motor stijgt niet alleen de waarde van uw boot maar neemt het comfort aan boord enorm toe door de stillere werking en lagere trillingsniveaus. Het brandstofverbruik en de belasting voor het milieu dalen dankzij de moderne technologie. En de betrouwbaarheid van een nieuwe motor én de 2+3 jaar Volvo Penta garantie staan garant voor vele jaren bootplezier.

Voorwaarden
• Deze actie is alleen geldig voor in Nederland, België en Luxemburg geregistreerde klanten.
• De actieperiode loopt van 29 augustus tot en met 31 december 2017.
• De oude motor is na de inruil eigendom van de Volvo Penta dealer
• De Volvo Penta dealer draagt zorg voor milieuvriendelijke afvoer van uw motor.
• Informeer bij uw dealer of uw motor in aanmerking komt.

Informatie over Volvo Penta

Heeft u vragen over uw Volvo Penta binnenboordmotor, -onderdelen of wilt u uw motor laten onderhouden of repareren? Neem contact met ons op en één van onze medewerkers helpt u graag vooruit.