Parts_warranty_NL_619x245

Volvo Penta biedt een verlengde garantie voor gemonteerde onderdelen. Volvo Penta heeft de garantieperiode verdubbeld voor originele Volvo Penta onderdelen en -accessoires die zijn aangeschaft en geïnstalleerd bij een erkende Volvo Penta dealer — voor een nog betere bescherming voor klanten.

Klik hier voor de Volvo Penta folder over de verlengde garantie.

Volvo Penta biedt een uitgebreide garantie van 12 maanden op originele Volvo Pentaonderdelen. Maar nu heeft Volvo Penta deze garantie verlengd tot 24 maanden voor onderdelen en accessoires die zijn aangeschaft bij en gemonteerd door een geautoriseerde Volvo Penta-dealer. Niet alleen het onderdeel zelf valt onder de garantie, maar ook de arbeidsuren voor het monteren van het onderdeel.

“We bieden al een royale garantie op onze originele Volvo Penta-onderdelen en -accessoires, en zullen dit blijven doen als voordeel voor alle Volvo Penta-klanten. Maar we wilden een extra garantie bieden voor klanten die onderdelen kopen en deze laten installeren via onze Volvo Penta-dealers”, aldus Anna Müller, directrice van business development voor aftermarket. “Dankzij de kwaliteit van onze onderdelen en accessoires, gecombineerd met ons professionele wereldwijde dealernetwerk kunnen wij een nog betere dekking bieden voor klanten”.

Wanneer klanten originele Volvo Penta-onderdelen of -accessoires aanschaffen en deze laten installeren door een Volvo Penta-dealer, hebben ze het extra voordeel dat ze weten dat deze onderdelen correct en met Volvo Penta-expertise zijn gemonteerd — voor optimale functionaliteit en betrouwbaarheid. Bovendien zijn originele Volvo Penta-onderdelen ontworpen volgens de exacte specificaties en toleranties van Volvo Penta-motoren om naadloos met elkaar samen te werken. Daarnaast houden ze het optimale brandstofverbruik in stand, en minimaliseren ze de brandstofkosten en emissies.

“Bij Volvo Penta is elke schakel in de keten solide. We bieden reserveonderdelen van hoge kwaliteit die goed aansluiten op onze motoren, evenals uitstekende service en expertise. Maar als er iets mis gaat, biedt onze garantiedekking — zowel standaard als nu uitgebreid — een eersteklas back-up”, concludeert Anna.

Let op: de garantie voor gemonteerde onderdelen is nu van kracht en retroactief voor alle onderdelen die vanaf 1 januari 2015 zijn aangeschaft en geïnstalleerd. Uitgesloten voor garanties van 12 en 24 maanden zijn onder andere alle onderdelen met slijtage. De garantie op gemonteerde onderdelen geldt voor 24 maanden of 600 uur (pleziervaart), als de vermelde uren binnen 24 maanden worden bereikt. Bewijs van aankoop dient te worden geleverd. Uitruk- en afleveringskosten worden niet gedekt.

Informatie over Volvo Penta

Heeft u vragen over uw Volvo Penta binnenboordmotor, -onderdelen of wilt u uw motor laten onderhouden of repareren? Neem contact met ons op en één van onze medewerkers helpt u graag vooruit.