Volvo Penta Easy Connect

Volvo Penta Easy Connect geeft je het gevoel van een dashboard met bootdata, routeinformatie en nog veel meer, via Bluetooth®, direct op je tablet of smartphone. Het enige wat je nodig hebt is de Easy Connect Interface gekoppeld aan je motor en de Easy Connect app geinstalleerd op je tablet of smartphone. De functies maken het ook een ideale aanvulling op de gemonteerde instrumenten. Maar de ervaring blijft niet alleen aan boord. Je hebt eenvoudig toegang tot opgeslagen routes en bootgegevens vanuit huis – herbeleef de momenten of plan je volgende reis.

Eenvoudige geïnstalleerde interface
De Easy Connect interface kan rechtstreeks worden aangesloten op de EVC-multilink op het stuurstation of op de kabelboom op niet-EVC benzinemotoren.

Compatibele motoren
Het product is beschikbaar voor diesel- en benzinemotoren met Electronic Vessel Control (EVC) in enkele en dubbele installaties vanaf modeljaar 2003. Het is ook beschikbaar voor niet-EVC-benzinemotoren, enkele installaties, vanaf modeljaar 2006.

Slimme interactie met je Volvo Penta dealer
Easy Connect maakt het mogelijk om diagnostische foutcodes te delen met je geselecteerde Volvo Penta dealer, inclusief serienummer en draaiuren. Een handige functie bij het boeken van een service of inspectie – je dealer kan zich goed voorbereiden en efficiënter werken.

NMEA functionaliteit
De Easy Connect interface bevat NMEA2000 functionaliteit. Dit betekent dat het ook kan worden aangesloten op een bestaand NMEA netwerk
binnen de boot. Hierdoor heb je toegang tot aanvullende gegevens van bijvoorbeeld snelheid- en dieptesensoren. Bovendien kan de Easy Connect interface worden gebruikt om motorgegevens om te zetten in NMEA2000 compatibele kaartplotters / multifunctionele displays aan boord.

Download de Volvo Penta Easy Connect app
De applicatie is beschikbaar voor Apple en Android apparaten. Voor meer informatie, inclusief systeemvereisten, bezoek de Volvo Penta Easy Connect pagina.

Heb je een vraag over Volvo Penta Easy Connect. Neem dan contact met ons op, onze medewerkers staan je graag te woord.

Main Menu