Volvo Penta dealer

Als Volvo Penta dealer sinds 1978, zijn wij gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van Volvo Penta binnenboordmotoren en verkoop van Volvo Penta onderdelen en accessoires. Volvo Penta is een toonaangevende en wereldwijde producent van motoren en complete aandrijfsystemen. Bij Volvo Penta staat probleemloos en veilig varen voorop. Volvo Penta en haar dealers staan daarom garant voor jarenlang vaarplezier en een uitstekende service.

De aanschaf van een Volvo Penta

Ben je van plan een binnenboordmotor aan te schaffen? wij kunnen  je helpen bij het vinden van de meest geschikte Volvo Penta-motoren voor uw behoeften. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen en gaan we samen op zoek naar het soort motor dat het beste aan jouw wensen past.

Onderhoud of reparatie door een Volvo Penta dealer

Voor onderhoud of voor het periodiek onderzoek kun je het beste terecht bij een officiële Volvo Penta dealer. Als Volvo Penta dealer in Noord-Holland kunnen wij het meest gespecialiseerde onderhoud uitvoeren en bieden wij de beste garantie. Onze monteurs werken al tientallen jaren aan alle soorten Volvo Penta motoren en worden regelmatig bijgeschoold om zo de kennis goed op peil te houden.

Volvo Penta onderdelen en -accessoires

Voor Volvo Penta onderdelen en -accessoires bent u in onze winkel zeker aan het juiste adres. Van oliefilters tot stuurwielen, met Volvo Penta en haar speciale aandacht voor functionaliteit en duurzaamheid heeft u zeker kwaliteit in handen. Kom gerust bij ons langs in de winkel om eens een kijkje te nemen!

Informatie over Volvo Penta

Heb je vragen over Volvo Penta binnenboordmotoren, -onderdelen of wil je een motor laten onderhouden of repareren? Neem contact met ons op en één van onze medewerkers helpt je graag vooruit.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze tweedehands buitenboordmotoren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Inruil

Wil je graag je oude buitenboordmotor inruilen? Neem contact met ons op en we geven je direct een prijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Main Menu