Uw oude motor is geld waard

Is uw boot wat van haar eerdere kracht en pracht kwijtgeraakt? Een aantrekkelijke manier om de prestaties van uw boot en het vaarplezier te verbeteren is het vervangen van de motor. Tijdelijk is het inruilen van uw zeil- of motorbootmotor van Volvo Penta extra aantrekkelijk. 

Als u gaat varen wilt u ontspannen en genieten. Natuurlijk wilt u dan kunnen vertrouwen op uw motor. Door het installeren van een nieuwe Volvo Penta motor neemt het gemak en comfort aan
boord toe. Tevens heeft u dan minder last van trillingen, uitlaatgassen en geniet u van een stille en zijdezachte werking. Bij Volvo Penta noemen we dit Easy Boating. De betrouwbaarheid van een nieuwe motor en de 2+3 jaar Volvo Penta garantie staan garant voor vele jaren bootplezier.

Repowering yours
Tijdelijk is het inruilen van uw huidige scheepsmotor extra aantrekkelijk. Laat u zich daarom nu adviseren over de mogelijkheden bij uw ons. We kunnen onder andere kijken of u in aanmerking komt voor een hermotoriseringskit van Volvo Penta. De kit helpt u om een betaalbare overstap te maken naar de nieuwste generatie motoren.

Extra
Wanneer u via de hermotoriseringsactie een Volvo Penta motor koopt, ontvangt u een Volvo Ocean Race Alicante Jacket ter waarde van € 199,- (op=op). Het herenjack is blauw, het getailleerde damesjack is rood. Ook worden er zes VIP arrangementen verloot onder de kopers. De zes winnaars met een introducé, worden als special guest bij de Volvo Ocean Race ‘in port race’ in Den Haag uitgenodigd.

Voorwaarden
• Deze actie is alleen geldig voor in Nederland, België en Luxemburg geregistreerde klanten.
• De actieperiode loopt van 29 augustus tot en met 31 december 2017.
• De oude motor is na de inruil eigendom van Bijdam Watersport
• U kunt meeloten voor een Volvo Ocean Race VIP arrangement tijdens de finish in Den Haag.
•  Tijdens de actieperiode ontvangt u één Volvo Ocean Race Alicante Jacket bij de bestelling van uw motor.
•  Voor het Volvo Ocean Race Alicante jacket geldt op=op (niet inwisselbaar voor korting).

Informatie over hermotorisering?

Wilt u meer advies over het hermotorisering of een nieuwe binnenboordmotor? Neem contact met ons op en één van onze medewerkers helpt u graag vooruit.