bijdam watersport wormer

Bijdam Watersport Wormer

Bijdam is opgericht in 1974. Sindsdien heeft Bijdam Watersport Wormer zich gespecialiseerd in alles wat met pleziervaart te maken heeft. Bij onze vestiging in Wormer, centraal gelegen in het hart van Noord-Holland, kunt u terecht voor onder andere stalling, onderhoud en reparatie en onderdelen voor uw boot, binnenboordmotor of buitenboordmotor.

Botenstalling

Bijdam Watersport Wormer kan tegen voordelige tarieven uw boot hijsen en stallen zowel binnen als buiten. Voor zowel winterstalling als korte stalling in de zomer- en wintermaanden kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met hijsen en stallen van boten van de meest uiteenlopende formaten. Ook winterstalling met staande mast is mogelijk.

Onderhoud en reparatie

Onze monteurs zijn zeer ervaren met onderhoud en reparatie van boten, buitenboordmotoren en inboard motoren. Zij hebben jarenlange ervaring met reparatie van allerlei soorten schade en van periodiek onderhoud aan zowel uw boot als motor. Met al uw vragen over onderhoud en reparatie kunt u bij hen gegarandeerd terecht voor een passend advies. Als Volvo Penta dealer is Bijdam Watersport Wormer met name gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en verkoop van Volvo Penta motoren en -onderdelen maar ook met motoren van andere merken weten wij goed raad.

Watersportwinkel

In onze Ship Shop kunt u rondsnuffelen tussen een grote diversiteit aan watersport artikelen. Zo verkopen wij behalve watersport artikelen ook onderdelen voor buitenboordmotoren en binnenboordmotoren van diverse merken. Bij Bijdam Watersport kan iedere liefhebber van watersport en pleziervaart zijn hart ophalen!

botenstalling bijdam watersport wormer

Vragen en informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Bijdam Watersport Wormer en onze diensten? Neem contact met ons op via het formulier of bel naar 075-628 1565. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.