Gereedschap huren

Goed gereedschap is het halve werk bij het onderhouden van je boot. Besluit je je boot onder handen te nemen, dan kunt je bij ons het juiste gereedschap huren wanneer je boot bij ons in de stalling ligt.

Gereedschap huren voor schuurwerk

Wij verhuren een Rupes ER5TE excentrisch roterende schuurmachine met variabel toerental en/of een Rupes S145 L mobiele stofzuiger voor aansluiting aan de schuurmachine. In onze winkel verkopen wij bijbehorende schuurschijven met grofte P40 tot en met P1500. Tevens verhuren wij een steiger met een platformhoogte van 1.0 m en een werkhoogte van 3.0 m.

Soort gereedschap Dagprijs* Weekendprijs** Weekprijs***
-Schuurmachine Rupes ER5TE € 25,- € 40,-  € 65,-
-Stofzuiger Rupes S145L € 30,- € 45,-   € 70,-
-Schuurmachine en stofzuiger Rupes € 50,-  € 80,-  € 140,-
-Altrec steiger werkhoogte van 3.0 m € 15,-  € 25,-  € 40,-

*     Bij daghuur kun je het apparaat om 8:00 ‘s ochtends ophalen. Het apparaat moet de volgende dag voor 8:00 weer terug zijn.
**   Bij weekendverhuur kun je het apparaat op vrijdag om 8:00 ‘s ochtends ophalen. Het apparaat moet maandag voor 8:00 weer terug zijn.
*** Bij weekverhuur kun je het apparaat op maandag om 8:00 ‘s ochtends ophalen. Het apparaat moet de volgende maandag voor 8:00 weer terug zijn.

Alle prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief slijtagekosten, transport, accessoires en diverse toebehoren. Voor de verhuur van gereedschap vragen wij een waarborgsom van € 100,-. Deze is contant of met PIN te betalen. Als het gehuurde artikel in goede staat bij ons terugkomt, krijgt je de waarborgsom retour. Wanneer je bij ons huurt dien je een geldig legitimatiebewijs te tonen (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart). Dit is verplicht.

Schilderen

Schilderen is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van je boot. Lees het stappenplan en veelgestelde vragen.
Lees meer >>

Poetsen

Een schone boot is het halve werk. Lees hier tips en adviezen voor het zelf schoonmaken van de boot.
Lees meer >>

Producten voor het schuren van je boot

Zelf schilderen niets voor jou?

Laat de klus klaren door echte vaklui!

Laat je de boot liever schilderen door een professional? Neem dan gerust contact op voor een advies op maar of voor meer informatie over de prijzen.

Main Menu