Binnenstalling

Wanneer u wenst dat tijdens het winterseizoen uw boot tegen alle weersinvloeden optimaal wordt beschermd, doet u er verstandig aan om deze binnen te stallen. Wij bieden winterstalling met voordelige tarieven voor zowel grote en kleine boten.

U kunt kiezen voor stalling in onze geïsoleerde loods van 1300 m² met vloeistofdichte vloer en zolder voor de kleinere boten tot 1500 kg en een lengte van rond de zes meter. En daarnaast kunt u kiezen voor berging in onze ongeïsoleerde loods van 1000 m² met een asfaltvloer en een zolder van 250 m² voor kleinere boten tot 1000 kg. Beide loodsen staan direct aan de rivier de Zaan in Wormer en zijn zeer gemakkelijk te bereiken via het water en via de weg vanuit heel Noord-Holland.

Tarieven winterstalling boot

De tarieven voor winterstalling zijn inclusief het hijsen in en uit het water en de bok waar de boot op wordt geplaatst. De tarieven voor winterstalling van uw boot hangen af van het formaat van uw boot.

Diensten winterstalling boot

Naast dat wij uw boot voor u hijsen en stallen heeft u de mogelijkheid om tijdens de stalling door ons onderhoud of reparaties aan uw boot of motor te laten uitvoeren. Bekijk hier wat onze monteurs voor u kunnen doen. Natuurlijk krijgt u van ons tijdens de stallingsperiode ook ruim de gelegenheid om zelf aan uw boot binnen te klussen.

Tarieven

De tarieven voor winterstalling zijn inclusief het hijsen en de bok waar de boot op wordt geplaatst.
Lees meer >

Diensten

We leveren diverse onderhoud en reparatie diensten. Bekijk wat wat onze monteurs voor u kunnen doen.
Lees meer >

Winterklaar maken

Lees hier meer informatie over uw boot en/of motor voorbereiden op de winter en praktische tips.
Lees meer >

Stallingsprijs

De kosten voor de opslag zijn afhankelijk van de grootte van uw boot. Bereken uw stallingsprijs eenvoudig en snel online.

Reserveren

We raden aan altijd tijdig te reserveren wanneer u de boot tijdelijk of voor langere periode in stalling wilt plaatsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Main Menu