Korststallen

Als u uw boot uit het water wilt hijsen voor transport of ben u op zoek naar korte bootstalling voor onderhoud- of reparatiewerkzaamheden kan uw boot uit uw water worden gehaald en voor korte tijd bij ons op de kant staan. Ook is het mogelijk om uw boot slechts voor een aantal uur te laten hijsen, bijvoorbeeld omdat er iets in de schroef is geraakt of voor een snelle reparatie.

Hijsen en te water laten

Met onze botenlift kunnen wij boten tot 50 ton uit het water liften. Voor kleinere schepen maken we gebruik van de kraan of van de heftruck. Als de boot uit het water is wordt deze op een trailer of bok geplaatst. Dan kan deze worden verplaatst naar de bootstalling of worden klaargemaakt voor transport. Terwijl u op de kant staat kunnen onze monteurs reparatie- of onderhoudswerk doen aan uw boot. Het staat u natuurlijk ook vrij om zelf aan uw boot te werken terwijl u bij ons in stalling staat. Op uw verzoek laten wij de boot weer te water zodat u kunt afvaren.

Reserveren

Hijsen | Kortstallen | Zomer- en winterstalling

Reserveer hier gemakkelijk online voor (inspectie)hijsen, kortstallen, traileren, zomerstalling en winterstalling.

 Informatie over bootstalling

Wilt u meer informatie of heeft u vragen aan ons over bootstalling, korte opslag of het hijsen of te water laten van uw boot? Neem contact op of bel ons direct op 075-628 1565.

Voor de doe-het-zelver

Ook de doe-het-zelver is bij ons aan het juiste adres. Wanneer u uw boot bij ons in (kort)stalling plaatst kunt u zowel binnen als buiten aan uw boot klussen. U kunt bij ons het juiste gereedschap huren voor het onderhoud van uw romp. In onze watersportwinkel hebben wij een zeer uitgebreid assortiment van watersportartikelen en boot- en motoronderdelen.

Tips voor poetsen Tips voor schilderwerk Tips voor zeilen reinigen

Onderhoudsproducten online!

Bekijk en bestel onderhoudsproducten voor uw boot gemakkelijk in onze webshop.