Jachthaven

Op een unieke locatie naast de Poelsluis aan het Zwet in Wormer kunnen wij u een een mooi plaatsje aanbieden voor uw boot. Vanaf het Zwet zijn er uitwijkmogelijkheden naar onder andere de Zaan, het Alkmaardermeer of Amsterdam.

Onze jachthaven biedt plaats voor boten met een maximale diepgang van 50cm. Ideaal dus voor uw consoleboot, platbodem of motorkruiser met kielkoeling. Er zijn 230V stroompunten en watertappunten aanwezig. Uw auto of fiets kunt u gemakkelijk kwijt op ons terrein. Tevens kunt u een bezoekje brengen aan onze watersportwinkel naast het jachthaventje, mocht er nog wat ontbreken aan uw boot. En komt de winter er weer aan, dan kunnen wij u ook voordelig winterstalling aanbieden.

Tarieven jachthaven

De tarieven voor de jachthaven zijn inclusief stroom- en watergebruik. De kosten voor de jachthaven zijn afhankelijk van de grootte van uw boot. Onze tarieven kunt u hier bekijken.

  Informatie over onze jachthaven

Heeft u een vraag over de jachthaven, botenstalling, korte opslag of het hijsen van uw boot? Neem contact met ons op of bel ons op 075-628 1565.

Voor de doe-het-zelver

Ook de doe-het-zelver is voor bootonderhoud en reparatie bij ons aan het juiste adres. Wanneer u uw boot bij ons in (kort)stalling plaatst kunt u zowel binnen als buiten aan uw boot klussen. U kunt bij ons het juiste gereedschap huren voor het onderhoud van uw romp. In onze watersportwinkel hebben wij een zeer uitgebreid assortiment van watersportartikelen en boot- en motoronderdelen.

Tips voor poetsen Tips voor schilderwerk Tips voor zeilen reinigen

Onderhoudsproducten online!

Bekijk en bestel onderhoudsproducten voor uw boot gemakkelijk in onze webshop.