Hijsdata te water hijsen april 2021

Voor nu hebben we besloten dat u niet op eigen initiatief de boot mag komen halen op de dag dat deze te water gaat. U krijgt van ons een telefoontje wanneer u uw boot kan halen. We zullen u op de dag zelf tot maximaal een uur voordat uw boot te water gaat bellen.

Wij willen u verzoeken op de dag zelf in de auto te wachten tot u van ons een seintje krijgt dat u de boot kan wegvaren. Ook willen we u verzoeken minimaal 1,5 meter afstand te houden van onze medewerkers en andere klanten.

Wij houden de aankomende weken in de aanloop naar de hijsdata de berichtgeving van de Nederlandse overheid zeer nauwlettend in de gaten. Mochten er veranderingen plaatsvinden met betrekking tot het hijsen en de hijsdata dan brengen wij u hiervan direct op de hoogte.

Heeft u vragen of zorgen omtrent uw boot of het te water laten, neem dan contact met ons op, dan zoeken we samen een oplossing.

De hijsdata voor het te water hijsen zijn:
vrijdag 2 april:
boten buiten
dinsdag 6 april: 
boten ongeïsoleerde hal beneden
woensdag 7 april:
boten geïsoleerde hal (boten welke niet onder de zolder staan)
donderdag 8 april:  
boten geïsoleerde hal (boten welke wel onder de zolder staan)
vrijdag 16 april: 
boten geïsoleerde en ongeïsoleerde hal zolder (u kunt vanaf zaterdag 10 april aan u boot werken)

*Ligt uw boot bij ons in de zomerstalling, dan dient u zelf uw boot naar de Zwetkant te varen.

Wij werken van 7:30 tot 16:45 met drie pauzes tussendoor en werken de boten laag per laag weg. Wij kunnen u hierdoor geen exacte tijd geven wanneer uw boot te water gaat, maar wij verwachten dat u op deze dag aanwezig bent en dat stootwillen en landvasten klaar liggen, zodat alles vlot kan verlopen. Wanneer u niet bij ons in de zomerstalling verblijft, verzoeken we u om de boot dezelfde dag nog mee te nemen in verband met het hijsen van de andere boten en de beperkte ruimte aan de kade.

De Poelsluis draait pas vanaf 16 april. Wanneer u voor deze tijd door de sluis wilt dient u een afspraak te maken. U kunt hiervoor bellen naar:  06-51427025.

Denk bij  het te water laten om de koelwaterkraan, lekkages, afvoeren, huidafsluiters en opgeladen accu’s! 

Indien u op de voor uw geplande dag niet in het water kunt of wilt, dan is het mogelijk om uw boot langer te laten staan. De extra kosten voor het verplaatsen en/of later te water laten van uw boot bedragen:
> Boten tot 7 m: €  74,-**
> Boten tot 10 m: €  93,-**
> Boten vanaf 10 m: 
€ 111,-**

**Exclusief extra stallingskosten gedurende de tijd dat u langer staat, gebaseerd op het winterstalling tarief.

Wij verzoeken u uiterlijk voor 29 maart kenbaar te maken of u langer wilt blijven staan of op de extra hijsdatum te water wilt (alleen voor boten op de zolders).

Kunt u geen tijd vinden om de benodigde werkzaamheden uit te voeren?

Wij bieden u diverse servicemogelijkheden, zoals service van uw binnen- en buitenboordmotor, het schoonmaken en poetsen van uw boot, en het aanbrengen van antifouling op uw onderwaterschip. Informeer naar onze voordelige tarieven.

Diensten

We bieden een totaal aanbod voor onderhoud en reparatie diensten aan zowel boot als motor. Bekijk wat ons team allemaal voor je kan doen.
Lees meer >

Trailerstalling

Het is mogelijk om bij ons uw trailer te stallen, zowel binnen als buiten. Je kunt bij ons dus je boot hijsen of traileren en vervolgens direct je trailer stallen.
Lees meer >

Winkel

Naast het stallingsterrein bevindt zich onze winkel. We hanteren een breed assortiment en onze kundige medewerkers staan je graag te woord.
Lees meer >

Stallingsprijs

De kosten voor stalling zijn afhankelijk van de grootte van je boot. Bereken je stallingsprijs eenvoudig en snel online.

Reserveren

Reserveer online voor winterstalling. We raden aan altijd tijdig te reserveren wanneer je de boot in de winterstalling wilt plaatsen.

Main Menu

Open chat
Hulp nodig?
Hallo, waar kunnen we je mee helpen?