Botenstalling buiten

Wilt u uw boot liever buiten stallen? Wij beschikken over 3000 m² buitenterrein voor botenstalling waarvan een deel aan de rivier de Zaan en een deel aan natuurgebied het Wormer- en Jisperveld. Hier kunnen wij in de zomer en winter boten stallen tot 50 ton. Ook boten met staande mast kunnen bij ons terecht.

Onderhoud tijdens stalling

Tijdens de botenstalling kunnen wij verschillende onderhoud- en reparatiewerkzaamheden voor u uitvoeren. Ga naar de onderhoud en reparatie pagina om te bekijken  wat onze monteurs allemaal kunnen doen voor uw boot en/of motor. Daarnaast krijgt u tijdens de botenstalling buiten meer dan voldoende gelegenheid om zelf aan uw boot te klussen. Bovendien krijgt u wanneer uw boot in stalling staat 10% korting op al onze anti-foulings, primers en lakken!

Ligplaats voor uw boot

Heeft u interesse in een ligplaats voor uw boot in Wormer? Wij beschikken over een kleine haven aan de Poel in Wormer met ligplaatsen voor bootjes met een diepgang van ongeveer 30 cm. Vanaf onze kleine haven bent u niet alleen binnen mum van tijd midden in de mooie velden van het Wormer- en Jisperveld maar u kunt, via de sluis naar de Zaan, ook zeer gemakkelijk de andere waterwegen van Noord-Holland bereiken.

Tarieven

De tarieven voor winterstalling zijn inclusief het hijsen en de bok waar de boot op wordt geplaatst.
Lees meer >

Diensten

We leveren diverse onderhoud en reparatie diensten. Bekijk wat wat onze monteurs voor u kunnen doen.
Lees meer >

Winterklaar maken

Lees hier meer informatie over uw boot en/of motor voorbereiden op de winter en praktische tips.
Lees meer >

Stallingsprijs

De kosten voor de opslag zijn afhankelijk van de grootte van uw boot. Bereken uw stallingsprijs eenvoudig en snel online.

Reserveren

We raden aan altijd tijdig te reserveren wanneer u de boot tijdelijk of voor langere periode in stalling wilt plaatsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Main Menu

Open chat
Hulp nodig?
Hallo, waar kunnen we je mee helpen?