Botenstalling buiten

Wilt u uw boot liever buiten stallen? Wij beschikken over 3000 m² buitenterrein voor botenstalling waarvan een deel aan de rivier de Zaan en een deel aan natuurgebied het Wormer- en Jisperveld. Hier kunnen wij in de zomer en winter boten stallen tot 50 ton. Ook boten met staande mast kunnen bij ons terecht.

Onderhoud tijdens stalling

Tijdens de botenstalling kunnen wij verschillende onderhoud- en reparatiewerkzaamheden voor u uitvoeren. Ga naar de onderhoud en reparatie pagina om te bekijken  wat onze monteurs allemaal kunnen doen voor uw boot en/of motor. Daarnaast krijgt u tijdens de botenstalling buiten meer dan voldoende gelegenheid om zelf aan uw boot te klussen. Bovendien krijgt u wanneer uw boot in stalling staat 10% korting op al onze anti-foulings, primers en lakken!

Ligplaats voor uw boot

Heeft u interesse in een ligplaats voor uw boot in Wormer? Wij beschikken over een kleine haven aan de Poel in Wormer met ligplaatsen voor bootjes met een diepgang van ongeveer 30 cm. Vanaf onze kleine haven bent u niet alleen binnen mum van tijd midden in de mooie velden van het Wormer- en Jisperveld maar u kunt, via de sluis naar de Zaan, ook zeer gemakkelijk de andere waterwegen van Noord-Holland bereiken.

Informatie over winterstalling

Wilt u meer te weten komen over winterstalling van uw boot? Neem contact met ons op of bel ons op 075-628 1565.

Aanmeldingsformulier

Hijsen | Kortstallen | Zomer- en winterstalling

Reserveer hier gemakkelijk online voor (inspectie)hijsen, kortstallen, traileren, zomerstalling en winterstalling.

stalling boten zaanstad

Voor de doe-het-zelver

Ook de doe-het-zelver is bij ons aan het juiste adres. Wanneer u uw boot bij ons in (kort)stalling plaatst kunt u zowel binnen als buiten aan uw boot klussen. U kunt bij ons het juiste gereedschap huren voor het onderhoud van uw romp. In onze watersportwinkel hebben wij een zeer uitgebreid assortiment van watersportartikelen en boot- en motoronderdelen.

Tips voor poetsen Tips voor schilderwerk Tips voor zeilen reinigen

Onderhoudsproducten online!

Bekijk en bestel onderhoudsproducten voor uw boot gemakkelijk in onze webshop.