Met onze hallen en terreinen in het hart van Noord-Holland bieden wij voldoende ruimte voor botenstalling van boten tot 50 ton en met een diepgang tot 2 meter. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via het water en via de weg vanuit onder andere Zaanstad, Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Hoorn.

Botenstalling

Wij beschikken over twee ruime hallen en we hebben een groot buitenterrein tot onze beschikking. Terwijl uw boot bij ons in stalling staat, kunt u ook gebruik maken van één van de vele diensten die wij onze klanten te bieden hebben met betrekking tot reparaties en onderhoud aan uw boot of motor. Daarbij kunt u denken aan onder meer: poets-, reparatie- en schilderwerk en inbouw en onderhoud van technische- en nautische apparatuur. Bovendien krijgt u tijdens de stallingsperiode korting op alle jachtlakken uit onze winkel!

Botenstalling binnen

Wanneer u uw boot optimaal wilt beschermen tegen de weersinvloeden kunt u overwegen uw boot binnen te plaatsen in de botenstalling. Voor binnenstalling bevinden zich twee hallen op ons terrein met een gezamenlijk oppervlak van ruim 2850m². In beide hallen zijn beperkte zelfwerkzaamheden mogelijk.
Lees meer over stalling binnen

Botenstalling buiten

U kunt er ook voor kiezen uw boot buiten te stallen. Op ons terrein van ruim 3000m2 kunnen wij een ruime hoeveelheid grote en kleine boten kwijt. Daarbij bieden wij doe-het-zelvers natuurlijk voldoende gelegenheid om zelf aan de boot te klussen.
Lees meer over stalling buiten

Informatie over botenstalling

Heeft u een vraag over botenstalling, korte opslag of het hijsen van uw boot? Neem contact met ons op of bel ons op 075-628 1565.

IMG_0719

Reserveren

Hijsen | Kortstallen | Zomer- en winterstalling

Reserveer hier gemakkelijk online voor (inspectie)hijsen, kortstallen, traileren, zomerstalling en winterstalling.

Tarieven

De tarieven voor stalling omvatten het hijsen, de bok waar de boot op komt te staan en het naar- en uit de stalling rijden van uw boot. De kosten voor de opslag zijn afhankelijk van de grootte van uw boot. Onze tarieven kunt u hier bekijken.

Voor de doe-het-zelver

Ook de doe-het-zelver is bij ons aan het juiste adres. Wanneer u uw boot bij ons in (kort)stalling plaatst kunt u zowel binnen als buiten aan uw boot klussen. U kunt bij ons het juiste gereedschap huren voor het onderhoud van uw romp. In onze watersportwinkel hebben wij een zeer uitgebreid assortiment van watersportartikelen en boot- en motoronderdelen.

Tips voor poetsen Tips voor schilderwerk Tips voor zeilen reinigen

Onderhoudsproducten online!

Bekijk en bestel onderhoudsproducten voor uw boot gemakkelijk in onze webshop.