Boot laten schilderen

Bijdam Watersport heeft al meer dan 45 jaar ervaring met het schilderen van boten, of het nu gaat om onderhoud, renovaties, schades, reparaties, of het volledig opnieuw schilderen van een boot, wij kunnen je altijd helpen. We hebben ervaring met zowel stalen, polyester en houten boten en schilderen zowel met één als twee componenten verfsystemen.

Tarieven

Het schilderen van een boot is altijd maatwerk en het is niet goed mogelijk om een gerichte en eerlijke prijs op te geven voordat wij de boot hebben gezien. Wilt u een prijsopgaaf voor schilderwerk aan uw boot, neem dan contact op om een afspraak te maken.

Doe-het-zelf

Wanneer je zelf je boot wilt schilderen ben je bij ons van harte welkom in de kortstalling. In onze winkel naast het terrein vind je alle schildersbenodigdheden welke je nodig hebt en voor advies kun je terecht bij onze vakmensen.

Doe-het-zelf

Wil je zelf je boot schilderen? Hier vind je handige stappenplannen en tips en adviezen om het werk zelf te kunnen doen. 
Lees meer >

Boot poetsen

Alle boten zijn gebaat bij regelmatig schoonmaken en poetsen. Wij kunnen dit voor je doen, of je kunt dit zelf doen.
Lees meer >

Offerte

Vraag nu vrijblijvend een offerte op maat aan. Onze ervaren schilders kunnen je adviseren en je kunt rekenen op onze duidelijke en eerlijke tarieven.

Projecten

Onze schilders hebben uitgebreide ervaring met het schilderen van boten. Bekijk hier diverse projecten waar we aan hebben gewerkt.

Eerlijke tarieven

Ervaren monteurs

Vakwerk garantie

Main Menu