Boot laten poetsen

Tijdens het vaarseizoen krijgt je boot heel wat te verduren. De zon, zout, regen, zand en luchtverontreiniging zorgen ervoor dat je boot minimaal eens per jaar schoongemaakt en gepoetst moet worden. Helaas is dit vaak een tijdrovende en toch ook wel saaie klus. Je kunt er daarom voor kiezen om het poetsen van je boot aan onze professionals uit te besteden.

Hoe pakken wij deze klus aan? Eerst maken we de boot zeer goed schoon om vuil en oude waxlagen te verwijderen en vervolgens poetsen we de boot met een professionele poetsmachine. We maken gebruik van de inmiddels bewezen 3M marine poetsmiddelen. Welk middel we precies gebruiken is afhankelijk van de staat van het oppervlak.

Tarieven boot poetsen

– Romp poetsen € 50,- p/m (minimumprijs € 300,-)
– Dek poetsen € 20,- p/m (minimumprijs € 100,-)
– Opbouw poetsen € 25,- p/m (minimumprijs € 150,-)
– Binnenzijde poetsen € 25,- p/m (minimumprijs € 150,-)

Als de boot zwaar vervuilt is en achterstalling onderhoud heeft, dan kunnen de prijzen afwijken. Neem voor de juiste prijs altijd even contact met ons op.

Doe-het-zelf

Wil je zelf je boot poetsen of polijsten? Hier vind je handige tips en adviezen om het werk zelf te kunnen doen. 
Lees meer >

Polyester reparatie

Wanneer je polyester of gelcoat beschadigd is geraakt kunnen wij dit snel en vakkundig voor je repareren.
Lees meer >

Offerte

Vraag nu vrijblijvend een offerte op maat aan. Onze professionals kunnen je adviseren en je kunt rekenen op onze duidelijke en eerlijke tarieven.

Projecten

Onze professionals hebben uitgebreide ervaring met het poetsen en polijsten van boten. Bekijk hier diverse projecten waar we aan hebben gewerkt.

Eerlijke tarieven

Ervaren monteurs

Vakwerk garantie

Main Menu