Gereedschap huren

Goed gereedschap is het halve werk bij het onderhouden van uw boot. Besluit u uw boot onder handen te nemen, dan kunt u bij ons het juiste gereedschap huren.

Gereedschap huren voor schuurwerk

Wij verhuren een Rupes BR65AEV excentrisch roterende haakse schuurmachine met variabel toerental en/of een Rupes S145 L geruisloze mobiele stofzuiger voor aansluiting aan de schuurmachine. In onze winkel verkopen wij bijbehorende schuurschijven met grofte P40 tot en met P600. Tevens verhuren wij een steiger met een platformhoogte van 1.0 m en een werkhoogte van 3.0 m.

Soort gereedschap Dagprijs* Weekendprijs** Weekprijs***
-Schuurmachine Rupes BR65AEV € 25,- € 40,-  € 65,-
-Stofzuiger Rupes S145L € 30,- € 45,-   € 70,-
-Combinatie Rupes stofzuiger en schuurmachine  € 50,-  € 80,-  € 125,-
-Altrec steiger werkhoogte van 3.0 m € 15,-  € 25,-  € 40,-

*     Bij daghuur kunt u het apparaat om 8:00 ’s ochtends ophalen. Het apparaat moet de volgende dag voor 8:00 weer terug zijn.
**   Bij weekendverhuur kunt u het apparaat op vrijdag om 8:00 ’s ochtends ophalen. Het apparaat moet maandag voor 8:00 weer terug zijn.
*** Bij weekverhuur kunt u het apparaat op maandag om 8:00 ’s ochtends ophalen. Het apparaat moet de volgende maandag voor 8:00 weer terug zijn.

Alle prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief slijtagekosten, transport, accessoires en diverse toebehoren. Voor de verhuur van gereedschap vragen wij een waarborgsom van € 100,-. Deze is contant of met PIN te betalen. Als het gehuurde artikel in goede staat bij ons terugkomt, krijgt u de waarborgsom retour. Wanneer u bij ons huurt dient u een geldig legitimatiebewijs te tonen (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart). Dit is verplicht.

Gereedschap huren Rupes
Altrex