Reparatie en onderhoud

Elke boot en motor heeft met enige regelmaat onderhoud nodig en zo nu en dan gaat er wel eens iets kapot. Als echte watersport liefhebber wilt u natuurlijk dat uw boot en motor in het vaarseizoen zo min mogelijk gebreken vertoont. Wij adviseren voor een maximale prestatie en levensduur van uw boot en motor om behalve het jaarlijkse winterklaar maken elke twee jaar onderhoud te laten plegen.

Boot onderhoud

Regelmatig boot onderhoud is een belangrijke voorwaarden voor het behoud van uw boot. Bij boot onderhoud kunt u denken aan het poetsen van de boot maar ook aan het herstellen en opnieuw aanbrengen van beschermende verflagen en ander werk aan het onderwaterschip en aan het dek. Zorg ervoor dat uw boot regelmatig wordt onderhouden om pech onderweg in het vaarseizoen te voorkomen!

Motor onderhoud

Ook het onderhoud van uw motor is van groot belang, u wilt immers niet in het vaarseizoen voor problemen met uw motor komen te staan. Wij adviseren daarom om uw motor regelmatig te laten nakijken en om de motor goed voor te bereiden op de winterkou zodat u optimale prestatie van uw motor kunt verwachten.

  Informatie over onderhoud en reparatie

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag die u aan ons wilt stellen? Neem gerust contact met ons op.

Binnenboordmotor Reparatie OnderhoudOnderhoud Reparatie Motor

Boot repareren

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in de reparatie van zowel polyester als stalen boten. Hierbij kunt u denken aan het herstellen van lekkage of het repareren van technische- en nautische apparatuur.

Motor repareren

U kunt bij ons terecht voor reparaties aan uw binnen- en buitenboordmotor. Voor voordelige tarieven kunt u reparatiewerkzaamheden door één van onze monteurs laten uitvoeren en deze zal ervoor zorgen dat uw motor weer loopt als een zonnetje.

Voor de doe-het-zelver

Ook de doe-het-zelver is voor bootonderhoud en reparatie bij ons aan het juiste adres. Wanneer u uw boot bij ons in (kort)stalling plaatst kunt u zowel binnen als buiten aan uw boot klussen. U kunt bij ons het juiste gereedschap huren voor het onderhoud van uw romp. In onze watersportwinkel hebben wij een zeer uitgebreid assortiment van watersportartikelen en boot- en motoronderdelen.

Tips voor poetsen Tips voor schilderwerk Tips voor zeilen reinigen

Onderhoudsproducten online!

Bekijk en bestel onderhoudsproducten voor uw boot gemakkelijk in onze webshop.