Elektrisch varen

Elektrisch varen biedt ongekende rust. Niet alleen het motorgeluid is weg maar ook de benzine- en dieseldampen zijn niet meer aan boord. Hierdoor kan er volop van de natuur genoten worden. Bovendien is elektrisch varen goedkoper in onderhoud en beter voor het milieu.

Overstappen

Er zijn verschillende manieren om elektrisch te gaan varen. Een van de mogelijkheden is een elektrische binnenboordmotor van Waterworld. Door de geruisloze motor en de directe aandrijving zonder overbrengingen hoor je bijna niets. Een compleet WaterWorld systeem hoeft niet duurder te zijn dan de aloude dieselmotor. Zeker niet als je behalve de aanschaf ook alle andere kosten meerekent. Zoals de eenvoudige inbouw, het geringe onderhoud en de goedkopere (groene) energie. Maar denk ook eens aan de waarde op langere termijn: de toekomst is elektrisch, daarom is de elektrische aandrijving het waardevaste alternatief!

Een andere mogelijkheid en de makkelijkste manier om elektrisch te gaan varen is een buitenboordmotor van Torqeedo. De populairste series van Torqeedo zijn de Travel en de Cruise series. De travel series is te verkrijgen in een vermogen van 2 – 5 pk en kan met ingebouwde accu makkelijk meegenomen worden en achter de boot worden gehangen. De cruise serie is te verkrijgen met een vermogen van 6 – 25 pk en kan met afstandsbediening geleverd worden. Hiervoor is een los accupakket nodig.

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u telefonisch contact opnemen of mailen via de contactpagina.

Torqeedo travel achter een rubberboot varen
Waterworld elektrische binnenboordmotor varen
Torqeedo cruise elektrische buitenboordmotor 6pk 10pk 20pk outboard

Main Menu